Zesde editie Hand Hobby Creadagen

ASSEN

De TT Hall Assen is vanaf 26 februari weer het decor voor de Hand Hobby Creadagen. Op de beursvloer zijn de nieuwste creatieve technieken te zien die worden toegepast volgens de laatste trends.

Ook wordt er een veelzijdig assortiment aan hobbymaterialen gepresenteerd. Deze creatieve beurs is drie dagen lang dé plek waar liefhebbers inspiratie kunnen opdoen voor de tientallen creatieve hobby’s. In de vele stands en kraampjes zijn alle materialen voor bijvoorbeeld scrapbooking, decopatch, het maken van sieraden en 3D kaarten, te vinden. Maar ook voor tekenen, schilderen, keramiek en het meer traditionele handwerken, is het aanbod divers. Tot slot worden er ook verschillende demonstraties en workshops gegeven,waar het publiek ook zelf creatief de handen uit de mouwen kan steken. De Hand Hobby Creadagen zijn op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 februari geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree voor volwassenen is euro 8 in de voorverkoop euro 6. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie over dit creatieve evenement is te vinden op www.hand-hobby-creadagen.

Auteur

Albert-Jan Garama