Smartlappenfestival in Westerbork

WESTERBORK

St. Zomeraktiviteiten heeft 20 februari een smartlappenfestival in zalencentrum Meursinge aan de Hoofdstraat in Westerbork.

Het is de eerste keer dat er een smartlappen festival in Westerbork georganiseerd wordt. De avond begint om 21.00 uur. Waar komen de beste smartlappen vandaan? Ja wel uit Amsterdam, denk aan Andre Hazes. De artiesten die zaterdagavond optreden komen dan ook uit Amsterdam en wel zanger Patrick Willimse die al meer dan 25 jaar in het vak zit en de zangeres met de prachtig stem tante Annie. Tussen de optredens van deze artiesten door zal een DJ ervoor zorgen dat het geluid van de smartlappen door de zaal zullen klinken. Diegene die van het Nederlandse lied of te wel van de smartlap houdt mag deze avond niet missen. Kaarten euro 10 zijn te verkrijgen bij drogisterij La Sante en aan de zaal.

Auteur

Albert-Jan Garama