Premiere jeugdcircus Bombari in De Nieuwe Kolk

ASSEN

In het weekend van 20 en 21 februari zullen de artiesten van jeugdcircus Bombari optreden in de Rabozaal van De Nieuwe Kolk. Zij zullen dan de première voorstelling Magic Moment tonen aan het publiek.

De afgelopen maanden is er door artiesten, trainers en talloze vrijwilligers weer hard gewerkt aan een nieuwe voorstelling. De artiesten zullen u een wervelende show laten zien. Zij maken hierbij gebruik van koord, eenwielers, kogels en jongleer attributen. Verder willen we niet teveel verklappen van onze voorstelling. Op zaterdag 20 februari start de premiere voorstelling om 19.00 uur. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar die te reserveren zijn via de site van DNK. Misschien zijn er nog kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Op zondag 21 februari zal de matinee voorstelling om 14:00 uur beginnen. Helaas zijn hiervoor geen kaarten meer beschikbaar

Auteur

Albert-Jan Garama