BC Assen Badminton Schooltoernooi groep 5 & 6 verplaatst

ASSEN

Jammer genoeg zijn er op dit moment uit de groepen 5 & 6 nog maar 4 teams die zich hebben ingeschreven voor het basisschoolbadminton toernooi van BC Assen op 16 maart. Daarom is besloten om het toernooi te verplaatsen naar woensdagmiddag 30 maart en de inschrijving te verlengen t/m 18 maart.

Groep 5/6 en 7/8 spelen dan weliswaar op dezelfde dag hun toernooi maar in aparte poules. Een verzoek aan de basisscholen met continuerooster of de kinderen die (willen) deelnemen eenmalig wat eerder vrij kunnen krijgen. Volgend jaar wordt getracht de aanvangstijd daarop aan te passen. Het extra oefenen voor groep 5 & 6 in de Pittelohal blijft zoals gepland op maandag 14 maart van 19.00-20.00 uur. Voor diegene die dat willen is er op dinsdag 29 maart ook nog oefengelegenheid in de Marsdijkhal van 18.00- 19.00 uur. De teams die zich al hadden ingeschreven zijn vandaag over de wijziging op de hoogte gebracht. De scholen worden maandag per mail op de hoogte gebracht van deze wijziging. De laatste informatie over het toernooi en de wedstrijdschema’s ontvangen de deelnemers dan in de week van 21 maart. Mochten er verder nog vragen zijn over de wijziging of over de toernooien dan kan men contact opnemen met Gertie Kleijn via: schooltoernooi@bcassen.nl

Auteur

Karin Weijs