Volksvermaken Vries met pubquiz

VRIES

Volksvermaken Vries heeft samen met Café Onder de Linden te Vries op 19 februari weer een pubquiz.

Voor de eerste keer in dit nieuwe jaar zijn er weer 80 vragen voorbereid, een mooie presentatie gemaakt, plaatjes gezocht om de antwoorden te verduidelijken en een aantal individuele vragen op papier gezet voor de ‘petje-op-petje-af-ronde’. Oftewel, het pubquizteam van Volksvermaken Vries is er helemaal klaar voor. Doe jij ook mee samen met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten? Quizmaster Simon doet zeker weer zijn best om er een gezellige avond van te maken. Natuurlijk zijn er prijsjes voor de winnaars, maar het gaat vooral om de fun, de gezelligheid én de eer van de overwinning. Inschrijven Inschrijven voor de Pubquiz is mogelijk met teams van 2 tot 4 personen. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@volksvermakenvries.nl met het aantal deelnemers en de namen van je teamleden. Aanmelden kan ook aan de bar bij café Onder de Linden. De quiz begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Ben je lid van Volksvermaken Vries? Dan is deelname gratis, als je geen lid bent, betaal je € 2,00 p.p. Geen geld natuurlijk voor een hele avond quizplezier.

Auteur

Albert-Jan Garama