Edubike en VVN Assen met workshop E-Bike

ASSEN

Fietsschool Edubike heeft samen met Veilig Verkeer Nederland (VVN), afdeling Assen op dinsdag 12 april een ochtend 'Veilig op de elektrische fiets'.

Bij het klimmen van de jaren speelt verandering van het reactievermogen, balans, kracht, stijfheid van de spieren en soms angst een rol bij het fietsen. De workshop heeft tot doel om zolang mogelijk én veilig te blijven fietsen. Een ochtend voor iedereen die op een ongedwongen manier meer wil weten over het veilig gebruik van de elektrische fiets in het verkeer. De ochtend is bedoeld mensen die op een E-Bike fietsen én voor diegenen die er over denken om over te stappen op een E-Bike. Een fietsenzaak is aanwezig om elektrische fietsen uit te proberen. Het programma begint om 8.45 uur en duurt tot 12.00 uur. Zowel theorie als praktijk komen aan de orde. In sporthal De Timp, Thorbeckelaan 2, 9402 ER Assen. Kosten euro 5 koffie/thee/koek. Aanmelden per e-mail: info@vvnassen.nl. Deze ochtend wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe en de Gemeente Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama