Scholieren gaan tafeltennissen in de voorjaarsvakantie

ASSEN

Tafeltennisvereniging Assen heeft 2 maart een toernooi voor leerlingen uit de groepen 4,5,6 7 en 8 van alle basisscholen uit Assen.

Welke school mag zich straks Asser kampioen tafeltennis 2016 noemen? Want hoewel het een individueel toernooi is, kunnen er ook punten voor de scholen verdiend worden. Er wordt gestreden in verschillende klassen en voor elke groep zijn er prijzen. Het maakt niet uit of je al goed kunt tafeltennissen want er wordt geprobeerd iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen. Iedereen kan zo gratis een hele dag tafeltennissen en ontvangt bovendien aan het eind van de dag een leuk aandenken. In sporthal de Spreng, Vredeveldseweg 57. De sporthal is vanaf 9.30 uur geopend, om 10.00 uur starten de eerste wedstrijden. Rond 15.00 uur is de prijsuitreiking. Een batje is te leen van de de vereniging. De scholen hebben een inschrijfformulier ontvangen dat uiterlijk 26 februari ingeleverd moet worden. Maar inschrijven kan ook individueel via opgave@ttvassen.nl. Vermeld duidelijk voor- en achternaam, groep en mailadres van ouder/verzorger. Alvast wat oefenen? Op maandag 29 maart kunnen belangstellenden gratis van 18.00 tot 19.30 uur bij TTV Assen meetrainen in sporthal de Spreng.

Auteur

Albert-Jan Garama