Publiek geniet van 'Nooitgedacht' in Veenhuizen

VEENHUIZEN

Toneelvereniging 'Nooitgedacht' in Veenhuizen heeft liefhebbers afgelopen weekend twee prachtige voorstellingen in het Verenigingsgebouw voorgeschoteld.

De acht prima acterende spelers hebben het publiek behoorlijk op de lachspieren gewerkt met het blijspel 'De binder van het darp' van Herman van der A. De bloemen en het applaus na afloop, waren dan ook meer dan verdiend. Ook de mensen achter de schermen hebben dit succes mogelijk gemaakt: souffleuse Gerry van Veen, grimeuse Hammy Dutmer, toneelknecht Johan van Maaren, decorbouwers Hink Willems en Hendrik Dijkstra (met hulp van de spelers) en de leiding door oud-Veenhuizer en ere-lid Jaap Dutmer. Volgend jaar mag het publiek weer iets moois verwachten van deze springlevende amateurvereniging. De vereniging zou overigens blij zijn met uitbreiding met nieuwe jeugdige spelers. Voor meer info zie www.veenhuizenactief.nl

Auteur

ggeersing