Hazeltje en Grote Haas in Theater De Nieuwe Kolk

ASSEN

Familievoorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou binnenkort te zien in Theater de Nieuwe Kolk. Theater Terra, bekend van onder andere Kikker is Jarig, Dribbel, Koning van Katoren en Ali Baba en de 40 rovers, presenteert dit seizoen het Nederlandse theaterdebuut van Hazeltje en Grote Haas.

Met de familievoorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou komen de personages uit de bekende boekjes van Sam McBratney en Anita Jeram en de gelijknamige tv-serie tot leven in het theater. Raad eens hoeveel ik van je hou is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Hazeltje en Grote Haas zijn op zondag 28 februari te zien in Theater de Nieuwe Kolk in Assen. Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dat is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Na dit avontuur heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’ Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Met Dick Feld, Eric-Jan Lens, Wesley de Ridder en Sanne Franssen.

Auteur

Albert-Jan Garama