ACV wil opgaande lijn doortrekken tegen Urk

ASSEN

ACV heeft de opgaande lijn weer te pakken. Na de overwinning bij Drachtster Boys, volgde afgelopen zaterdag op eigen terrein de knappe triomf op Excelsior ’31, de nummer twee van de ranglijst.

Wil ACV nog verder stijgen dan zal het zaterdag moeten afrekenen met Urk, dat in Assen op bezoek komt. De tegenstander is een oude bekende van ACV. Beide ploegen vochten in de loop der jaren menig pittig duel uit. Eerder dit seizoen werd het op Urk een remise: 1-1. De ploeg van trainer Rolf de Boer, die een mooi verleden als speler van ACV heeft, speelde afgelopen zaterdag met 3-3 gelijk bij AZSV, een sterk resultaat. Urk staat bekend om een grote strijdlust, maar ACV liet tegen Excelsior ’31 zien dat het ook de mouwen op kan stropen. Het belooft dan ook een boeiend duel te worden op het Univé Sportpark (Stadsbroek), waar om 14.30 wordt begonnen.

Auteur

Albert-Jan Garama