RTV Assen zoekt versterking

ASSEN

RTV Assen heeft 17 februari vanaf 19.30 uur een auditie- en kennismakingsavond op haar nieuwe locatie: Podium Zuidhaege. Medewerkers geven een inkijkje in het werk. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

RTV Assen is ruim 25 jaar de lokale omroep voor de gemeente Assen en maakt deel uit van het publieke omroepbestel. Hoofdtaak is nieuws- en informatievoorziening gericht op Assen en de directe omgeving. De verhuizing van Europaweg Noord 7E naar Zuidhaege 2 is achter de rug en binnenkort start de omroep weer met de dagelijkse uitzendingen van Asserlei: het magazine met informatie en muziek. De voorbereidingen zijn in volle gang. Om het een en ander te kunnen realiseren wordt er gezocht naar extra vrijwilligers. Er is ruimte voor nieuwe technici, redactieleden en presentatoren. Voor cursussen en inwerken wordt gezorgd. RTV Assen zoekt mensen uit Assen en directe omgeving die zin en tijd hebben om enkele dagdelen per week mee te helpen. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren. Leeftijd is niet belangrijk. Nieuwsgierigheid en inzet wel. Aanmelden bij Aaldrik de Vries via redactie@rtvassen.nl. De auditie en kennismakingsavond vindt plaats op onze nieuwe locatie in Podium Zuidhaege (Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen). Onze ruimtes zijn op de tweede verdieping, tegenover de lift.

Auteur

Albert-Jan Garama