Multicopy Assen wint Sign Award 2015

ASSEN

Multicopy Assen heeft de Prestigieuze Sign Award 2015 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 20e Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemers Danny en Anne van Dorst namen die – terecht – trots in ontvangst.

“Sign is meer dan grootformaat communicatie”, zo begon Don Lowe, president en CEO van Francise Services Inc uit Amerika. “Het gaat om het bedenken van creatieve toepassingen die bijdragen om bedrijven op te laten vallen tussen hun concurrenten. Multicopy The Communication Company | Assen is daarbij trendsettend in de regio. Danny en Anne van Dorst bedenken oplossingen die mooi zijn, de boodschap helder uitdragen en impact hebben. Daar mogen ze trots op zijn.” Meer mogelijk met sign Multicopy is nog niet zo erg lang actief in de signmarkt, maar de resultaten zijn overal in de buurt te zien. Of het nu gaat om gevelreclame of autobelettering, om complete beursstands, showroomdecoratie, billboards, posters, complete tentoonstellingen, vlaggen of banieren: Multicopy maakt het. Danny van Dorst: “Het is erg leuk werk omdat het resultaat ook altijd zo verrassend opvallend is. We hebben de laatste tijd erg geïnvesteerd in niet alleen machines, maar vooral in kennis en mensen. Sign begint met een goed advies over de doelstelling en de toepassing. Maar vraagt ook om veel creativiteit en materiaalkennis. Voor ons is sign inmiddels al een groot deel van de omzet.” Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Sign bijvoorbeeld, maar ook direct mailings, apps, websites, promotionele artikelen, e-mailings en meer. Danny en Anne van Dorst hebben hun Sign Award ontvangen uit handen van Annette Dales, directeur Multicopy Nederland (links op de foto). Foto: Robert Aarts.

Auteur

Albert-Jan Garama