Soulavond in de Ruyghe Venne met Soul-XS

WESTERBORK

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar organiseert hotel/restaurant de Ruyghe Venne te Westerbork, weer een swingende Soul Night. Deze avond is op zaterdag 13 februari en muziek komt van de Beiler muziekformatie Soul-XS.

Een concept waar in de stijl van de avond een passend soul diner wordt geserveerd. Een avondvullend programma met ongeveer 40 nummers. Voor zowel de 50-plus soulliefhebbers van het eerste uur, maar ook voor de jongere generatie wordt het een gezellige avond. Tijdens de avond worden er speciale soulhapjes in de zaal geserveerd om in de sfeer te komen. Vooraf aan de Soul Night kan er gebruik worden gemaakt van een diner. De keuken heeft een speciaal menu samengesteld met swingende gerechten. Er zijn nog enkele kaarten te koop bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne in Westerbork. Entree zonder diner euro 7,50. Entree met diner euro 30 (vanaf 18.00 uur). De zaal is open vanaf 21.00 uur en kaarten zijn te koop bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne zelf.

Auteur

Albert-Jan Garama