Lodewijk Napoleon Beachvolleybaltoernooi Assen

ASSEN

Al 23 jaar is het Beachvolleybaltoernooi aan de Baggelhuizerplas een begrip in Assen en omgeving. En hoewel de zomer nog lang niet in beeld is, werkt het team achter het toernooi al hard aan de voorbereidingen.

Sinds 1 februari zijn de inschrijvingen voor het ‘Lodewijk Napoleon Beachvolleybaltoernooi’ geopend. Tijdens het toernooi, wat plaats vindt op 27 en 28 augustus, zullen ruim 125 teams naar de Baggelhuizerplas komen voor een weekend vol sport en vermaak. Recreatie, jeugd en wedstrijdklassen, iedereen kan aan het toernooi deelnemen. Zeghetmaar! uit Assen organiseert het toernooi voor de derde keer. En naast het beachvolleybaltoernooi organiseren ze verschillende randactiviteiten. Zo is er een ‘Bohemian Ibiza Market’ met allerlei mooie hebbedingetjes, kleding en gadgets in Ibiza stijl. En door de aanwezigheid van diverse foodtrucks hoeven bezoekers niet bang te zijn dat ze met een lege maag moeten rondlopen. Daarnaast zal Stichting Phusis snacks, koffie en thee verzorgen vanuit de kiosk. Het Beachvolleybal toernooi zal plaats vinden op 27 en 28 augustus. Teams kunnen zich inschrijven tot 19 augustus. Inschrijven kan op www.beachvolleybal-assen.nl. Ook is hier meer informatie over het toernooi te vinden.

Auteur

Albert-Jan Garama