Spaar voor Sudosa-Desto bij Poiesz

ASSEN

Ook dit jaar organiseert de Poiesz, voor het elfde jaar op rij, de Jeugd Sponsor Actie. Bij iedere aankoop kun je sparen voor munten die in de aanwezige kokers in de winkel kunnen worden gedeponeerd.

In de winkel van de Poiesz aan de Paganinilaan staat de koker van Sudosa-Desto. Uiteraard gaan we proberen een zo hoog mogelijk bedrag te winnen wat ten goede komt aan de jeugd van Sudosa-Desto. De actie loopt van 8-2 tot en met 3-4.. De week van 7-3 tot en met 12-3 is de zogenaamde Sudosa-Desto week. In die week is er een stand in de winkel helemaal ingericht door en voor Sudosa-Desto. De week eindigt op zaterdag 12-3. Vanaf 10.00 uur zal er een delegatie van Sudosa-Desto aanwezig zijn in het filiaal van de Poiesz aan de Paganinilaan. De delegatie bestaat vooral uit jeugdleden van Sudosa-Desto. We zullen die dag een speciale aanbieding, van de Poiesz, aan het winkelend publiek aanprijzen. Voor iedereen die ook daadwerkelijk de speciale aanbieding koopt, ontvangt Sudosa-Desto extra munten.

Auteur

Albert-Jan Garama