Kamer van Koophandel met Week van de Financiering

ASSEN

Ondernemers zijn weinig bekend en hebben weinig ervaring met nieuwe financieringsvormen, bleek eind vorig jaar uit onderzoek van de Kamer van Koophandel en Hogeschool Utrecht. Om ondernemers een overzicht te bieden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van financiering, organiseert de Kamer van Koophandel van 15 tot en met 19 februari de Week van de Financiering.

Op woensdag 17 februari kunnen geïnteresseerden terecht bij Hotel van der Valk in Assen. De Week van de Financiering is naast Assen ook in Duiven, Nootdorp, Hoofddorp en Eindhoven te bezoeken. Programma De bijeenkomst in Assen is van 15.30 uur tot 21.00 uur. Mari Carmen Oudendijk, presentatrice van nieuws- en sportuitzendingen bij onder andere RTL, AT5, RTV Utrecht en RTV Noord-Holland, is dagvoorzitter. Zij interviewt enkele ondernemers uit de regio over hun ervaringen met financieringen. Daarna kunnen bezoekers deelnemen aan flitssessies over allerlei financieringsvormen zoals crowdfunding, rekening courant en online kredietverstrekking. Op het Financieringsplein staat de KvK samen met ruim 25 deskundige partijen klaar voor persoonlijk advies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Aanmelden De Week van de Financiering vindt op 5 locaties in het land plaats. Iedere dag op een andere locatie vanaf 15.30 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/financiering. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama