Theater te Water nog één keer te zien in Aa en Hunze

GROLLOO

Theater te Water bezoekt 20 februari Grolloo. De laatste wintertournee is in de gemeente Aa en Hunze nog te zien in Het Markehuis, De Pol 4 te Grolloo. Hier wordt het stuk De Laatste Bus opgevoerd.

Als juf Winnie haar vriendje afzet bij een bushalte stapelen de vragen zich op. Waarom doet ze dat? Er rijdt immers geen bus. Houdt ze niet meer van hem? Wat is dat eigenlijk voor jongen en wat wil hij toch? En hoe zit het met die asielzoekers? Boer Koekamp ziet zijn kans schoon, maar zijn vrouw steekt er een stokje voor. Petra probeert een breuk te lijmen, maar wordt er zelf heel verdrietig van. Dorpsbelangen aarzelt en raakt het spoor volledig bijster. En de muzikant moet zijn bushokje opgeven en heeft geen dak meer boven zijn hoofd. Het komt allemaal uit ‘De Laatste Bus” van Theater te Water. En na een happy end verdwijnt alles weer in de laatste bus van Theater te Water, want na deze winter wordt de lijn opgeheven. Kaarten zijn te bestellen voor euro 14 per stuk. Dit is inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang. U kunt bij voorkeur gebruik maken van het reserveringsformulier op www.volksvermakengrolloo.nl. Geen internet? Bel dan even met voorzitter Bertus Reinders, 0623074661. Reserveren is van belang, omdat het dorpshuis over een beperkt aantal plaatsen beschikt. Aan de zaal kosten de kaarten euro 17 (mits voorradig).

Auteur

Albert-Jan Garama