Nieuw Tourist Info (folder)punt bij Huus van de Taol Beilen

BEILEN

Er is een mooie samenwerking ontstaan tussen de Tourist Info Midden-Drenthe en het Huus van de Taol in Beilen. Wethouder Gert Jan Bent opende samen met Jan Germs op donderdag 4 februari jl. een folderpunt van de Tourist Info Midden-Drenthe in het Huus van de Taol.

Wethouder Bent is blij met een folderpunt in het Huus van de Taol. “Naast Westerbork en Orvelte kunnen toeristen en inwoners ook weer in Beilen terecht voor toeristische informatie. Het is mooi dat de medewerkers van het Huus van de Taol bereid zijn om hier een rol te vervullen”. In de ruimte van het Huus van de Taol, in het gemeentehuis van Beilen, staat sinds kort een mooie folderzuil van Drenthe. Deze zuil is voorzien van diverse toeristische informatie uit Midden-Drenthe en enkele omliggende regio’s. Hiermee is er een extra locatie op de Drentse Hooglanden gecreëerd waar toeristen en inwoners terecht kunnen voor informatie en folders. Verkoop producten Bezoekers kunnen bij het folderpunt terecht voor wandel- en fietskaarten. Ook zijn er VVV-bonnen te koop.

Auteur

Albert-Jan Garama