Jeugd Sponsor Actie Poiesz steunt jeugd ACV

ASSEN

Elke club heeft een lijstje met wensen. Bovenaan het verlanglijstje van voetbalvereniging ACV staat dit jaar: een extra trainingsactiviteit bieden aan de niet-selectie teams van de E- en F-pupillen.

ACV hoopt het gewenste doel realiseren via de opbrengst van de 11e Jeugd Sponsor Actie van Poiesz. De club moedigt mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Er hangt een ACV-koker in de supermarkt van en door daarin de munten te stoppen steunt u de jeugd van de vereniging. Extra munten worden uitgegeven bij speciale aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz tegelijkertijd euro's voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kan men ook op ACV stemmen. Aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week vijf waardebonnen van Poiesz verloot ter waarde van € 100,-. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker van ACV worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz Supermarkten wordt uitgekeerd. Dat geld komt dus ten goede aan de jeugdafdeling van de voetbalclub. De munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van ACV is te vinden bij de Poiesz Supermarkt aan Het Sticht in Baggelhuizen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 8 februari tot en met 3 april bij Poiesz Supermarkten.

Auteur

Albert-Jan Garama