Workshop Valentijnsdag ‘Zingen met hart en ziel’ in Rolde

ROLDE

Op Valentijnsdag is niet alleen ‘De Bibliotheek van iedereen’, maar ook de muziek. Jeroen Gigengack geeft een workshop Stembevrijding in Bibliotheek Rolde.

Stembevrijding is zingen voor iedereen. Je hoeft niet goed te kunnen zingen of ervaring in een koor te hebben. Het gaat in deze workshop om zingen en klank maken in een groep en je letterlijk en figuurlijk op elkaar afstemmen. Jeroen laat ook een aantal Taizé liederen aan bod komen tijdens de workshop. Dit zijn meditatieve melodieën die gemakkelijk mee te zingen zijn. De workshop vindt plaats op zondag 14 februari in Bibliotheek Rolde. Aanvang 14.00 uur (deur open vanaf half 2). De toegang is euro 7,50, voor bibliotheekleden euro 5,00. Opgeven kan via info@bibliotheekrolde.nl en (0592)242090.

Auteur

Albert-Jan Garama