De Literaire Hemel met interviews over ‘Muidhond’ en brieven Nanne Tepper

AMEN

Inge Schilperoord, Janneke Holwarda en Nick ter Wal komen 12 februari naar café De Amer voor een gesprek over hun boeken.

Inge Schilperoord is forensisch psycholoog. In haar debuutroman ‘Muidhond’ kruipt ze in het hoofd van een pedoseksueel. Nick ter Wal stelde uit het brievenarchief van Nanne Tepper ‘De kunst is mijn slagveld’ samen. Janneke Holwarda was januari 2011 ook te gast in De Literaire Hemel. Ze was toen net gedebuteerd met ‘Zeesteen’, waar ze de Academica Literatuurprijs 2011 voor kreeg. Muziek: Weimartrio. Presentatie: Albert Haar en Annette Timmer. Zie voor het complete voorjaarsprogramma onze website www.literairehemel.nl. Aanvang 20.30 uur, toegang euro 15 jongeren tot en met 21 jaar euro 10.

Auteur

Albert-Jan Garama