Philip Messak in Oecumenisch Leerhuis

ASSEN

Donderdag 11 februari is de derde avond in de serie over Veerkracht van het Oecumenisch Leerhuis 2016. Deze avond heeft als thema 'Veerkracht en persoonlijk leiderschap'.

Philip Messak is de inleider en neemt, aan de hand van zijn persoonlijke reflectie de toehoorders mee in zijn mentale wereld. Een mentale wereld die hem geholpen heeft te worden wie hij is. Prof Seydel, hoogleraar communicatiewetenschap en psychologie aan de universiteit van Twente, is tot de conclusie gekomen dat mensen met veerkracht zeven eigenschappen bezitten. Philip Messak is bereid om zijn reflecties op basis van deze zeven eigenschappen met u te delen. Hij was 26 jaar werkzaam als officier bij Defensie, vanaf 2011 is hij directeur bij CS Vincent van Gogh te Assen. Hij schreef met Kees Opmeer het boek "Man met een missie'' over zijn ervaringen in Sebrenica. De avond wordt gehouden op 11 februari om 19.45 uur in de Bron, Einthovenstraat 28, te Assen. Toegang euro 6. Het volledige programma van het Leerhuis is te vinden op de website www.pkn-assen.

Auteur

Albert-Jan Garama