Culturele Vereniging Rolde met lezing Tom Reijers

ROLDE

Tom Reijers zal op dinsdag 16 februari op uitnodiging van de Culturele Vereniging Rolde een lezing houden over de cultuur van de oorspronkelijk bewoners van Amerika.

Tom Reijers is geoloog en avonturier. Hij heeft alle werelddelen bezocht en in veel landen gewoond. Na zijn pensionering begon hij een reis –en expeditie consultancy. Deze gedreven en kundige spreker gaat in de lezing ontwikkelingen van de oorspronkelijke bewoners van Amerika bespreken en het definitieve einde ervan door de komst van de Spanjaarden. Met deze lezing blikt de Culturele Vereniging vooruit op de komende tentoonstelling over de Maya’s die eind februari van start gaat in het Drents museum. De lezing begint om 20.00 uur in het Stationskoffiehuis, Stationsstraat 16 in Rolde. Entree niet-leden euro 7,50 informatie en reservering: cvr-rolde@ziggo.nl

Auteur

Albert-Jan Garama