Alzheimer Café Assen over de rol van de huisarts

ASSEN

Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, familie, naasten en andere belangstellenden. Huisarts Jantine Knol uit Haren komt vertellen wat de rol is van de huisarts in het proces van dementie.

Dementie, met als meeste bekende oorzaak de ziekte van Alzheimer, is een aangrijpende aandoening die niet alleen de patiënt, maar ook diens naasten treft. Voor de bezoekers is er volop gelegenheid vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en lotgenoten te ontmoeten. Op de boekentafel vindt men een tal van boeken, brochures en folders over dementie en Alzheimer. Voor het verstrekken van algemene informatie zijn er medewerkenden van Interzorg, en het PG-team van Icare aanwezig. Het programma op 9 februari begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee. Toegang is gratis. Alzheimer Café Assen ICO theater cafe Zuidhaege 2 9401 NZ Assen

Auteur

Albert-Jan Garama