Knipdag voor Haarwensen

EELDE

Voor dames, heren of kinderen die hun lange haar willen doneren aan Haarwensen is nu de kans om op 18 maart dat te doen op de Grote Ladies Day & Night in Eelde.

Deze dag staat een kapster klaar om een staart af te knippen met een minimale lengte van 30 cm, niet grijs en gekleurd haar. Je haar wordt gratis in model geknipt, je krijgt er dus weer een leuk, nieuw, modieus model voor terug. Je helpt hiermee kinderen die kaal geworden zijn door ziekte of behandeling. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te gaan. Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Help jij mee? Inschrijven en voor meer informatie brenda-haarwensen@kpnmail.nl of 06-53573353. Bij eerste 20 aanmeldingen gratis entree (kinderen tot 16 jaar gratis entree).

Auteur

Albert-Jan Garama