Pand 17 met ‘Valentine’s Day the Party’

ASSEN

In Pand 17 in Assen is zaterdag 13 februari vanaf 20.30 uur weer een ‘Valentine’s Day the Party’. Het wordt een feest met een knipoog naar de liefde, met veel muziek, onder meer uit het discotijdperk.

Valentine's Day the Party' wordt een avondvullend programma,helemaal in de sfeer van Valentijnsdag. Bovendien worden er Valentijns hapjes geserveerd. In de bovenzaal, ingericht als Club/Lounge Area, spelen de volgende DJ's: Lady Katt, Mark LaRocca, José Holland en als afsluiting Asino. Ook treden Bert de Wilde (percussie) op, Stanley Medema (saxofoon) en de Gogo Dancers. Beneden draaien de vertrouwde DJ's van 'DJs4Party' met hun show en muziek uit de jaren '80 en'90. DiscoNieuw dit jaar is de 'Dance Classic Disco Train’, met discotoppers uit de jaren '70 en '80. Om 24.00 uur wordt Valentinesday ingeluid met een surprise act. Tickets via www.valentinesdaytheparty.nl/.

Auteur

Albert-Jan Garama