Open dag CS Vincent van Gogh Beilen en Assen

ASSEN

Leerlingen van groep 7 en 8 zijn samen met hun ouders van harte welkom op de open dagen van CS Vincent van Gogh.

Op donderdag 4 februari tussen 16.00 uur en 20.30 uur kunnen bezoekers de locatie CSG Beilen binnenlopen om de sfeer te proeven en een goed beeld te krijgen van het onderwijsaanbod. Op zaterdag 06 februari tussen 12.00 en 16.00 uur zijn de deuren van de locaties Salland en Lariks in Assen geopend. CS Vincent van Gogh is de veelzijdige christelijke scholengemeenschap waar leerlingen op vele manieren hun talenten kunnen ontwikkelen. De locatie Lariks biedt naast het reguliere havo en vwo ook tweetalig onderwijs voor havo- en vwo-leerlingen. Op Salland kunnen leerlingen terecht voor vmbo en de mavo/havoklas. De locatie CSG Beilen biedt het vierjarig vmbo aan en de onderbouw havo en vwo.

Auteur

Albert-Jan Garama