IVN met cursus Permacultuur

ASSEN

Permacultuur gaat over het ontwerpen van een duurzame leefomgeving. Hoe kun je op duurzame wijze voorzien in de algemene behoefte aan voedsel, drinkwater, energie, huisvesting en (zelfs) sociale verbinding? Het antwoord dat Permacultuur geeft is samen te vatten in één begrip: werk met de natuur mee.

In deze tweedaagse cursus leren deelnemrs de (ethische) principes van Permacultuur toe te passen in de buurttuin. Datum: Maandagavond 1 februari 19.00 - 21.30 uur en zaterdag 13 februari 10.00 – 15.00 uur. Op zaterdag 13 februari genieten we tussendoor van een heerlijke lunch. Plaats: Duurzaamheidscentrum Assen, Bosrand 2, 9401 SL in Assen. Docent:Irma Abelskamp van Leerschool Permacultuur Friesland www.leerschoolpermacultuur.nl Kosten: Dankzij een bijdrage van IVN Groen Dichterbij is de eigen bijdrage per deelnemer slechts € 15,-. Aanmelden en vragen: Maximaal 15 deelnemers. U kunt zich aanmelden via Jolanda Boekhout. E. j.boekhout@ivn.nl

Auteur

Albert-Jan Garama