Gratis inloopspreekuur voor mensen met visuele beperking Thuiszorgwinkel Assen

ASSEN

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met een visuele beperking. Vegro en Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, organiseren iedere derde dinsdag van de maand een gratis spreekuur voor mensen met een visuele beperking.

De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag. Vragen over bijvoorbeeld lezen, tv-kijken, mobiliteit, vrijetijdsbesteding of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies. Op 2 februari tussen 14.00 uur en 16.00 uur is het spreekuur in Thuiszorgwinkel aan de Kloekhorststraat 27 Assen voor informatie en advies van een professional van Koninklijke Visio. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl en www.visio.org of bel naar 0800 – 2 88 77 66 (gratis).

Auteur

Albert-Jan Garama