TOG Grolloo speelt 'Een klap van de molen'

GROLLOO

TOG Grolloo speelt 'Een klap van de molen' een blijspel in drie bedrijven geschreven door Henk Zeelenberg. Op 6 februari in café Hofsteenge Grolloo. Aanvang 20.00 uur.

Molen De Spijker wordt door de gemeente te koop gezet in verband met bezuinigingen. Dirk en Grada willen de molen graag hebben; knecht Joppie zal worden ingewerkt om de molen later te kunnen overnemen. Het lijkt allemaal goed te lopen, want de burgemeester heeft al min of meer toegezegd dat de koop kan doorgaan. Dan blijkt dat projectontwikkelaar De Zeever een veel hoger bod heeft gedaan. Hij wil De Spijker kost wat kost hebben, afbreken en op die plek een moderne windmolen plaatsen. Hij spant samen met witteboordencriminelen. Er ontstaan tal van verwikkelingen; hoe loopt dit af???

Auteur

Albert-Jan Garama