Sterkste Man van Midden-Drenthe onder paraplu van Beleef Beilen

ASSEN

De organisatie van de Sterkste man van Midden-Drenthe (SMvMD) en de Stichting Beleef Beilen hebben de handen ineen geslagen.

In volle overeenstemming is overeengekomen dat Beleef Beilen het succesvolle evenement 'De Sterkste Man van Midden Drenthe' als stuurgroep onder haar paraplu neemt, zodat dit evenement nog professioneler neergezet kan worden. Door de hulp van Beleef Beilen kunnen Samantha Lomulder en Anita Kramer van de SMvMD zich volledig richten op de voorbereidingen en het goed laten verlopen van de wedstrijd zelf. De wedstrijd staat gepland op vrijdagavond 17 juni op de Markt in Beilen vanaf 18.00 uur. Er kunnen zich nog enkele sterke mannen opgeven voor dit spannende evenement. Omdat er dit jaar 2 gewichtsklassen zijn (lichaamsgewicht zwaarder en lichter dan 100 kilo) maken ook de minder zware mannen kans op een podiumplaats in eigen categorie met de bijbehorende prijzen. Aanmelden kan via smvmd@hotmail.com. Informatie is te vinden op de facebookpagina “de sterkste man van Midden-Drenthe” en www.beleefbeilen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama