Renovatie van zwembad Plons Vries in volle gang

VRIES

De renovatie van zwembad Plons, het zwembad van Koninklijke Visio De Brink in Vries, is begonnen. De renovatie is mogelijk gemaakt door de actie 'Red zwembad Plons' die het afgelopen jaar is gevoerd. Veel particulieren en fondsen uit de regio, maar ook daar buiten, hebben hun bijdrage geleverd.

De komende maanden wordt het zwembad volledig opgeknapt. Het bad voldoet na de renovatie aan de eisen die we daar in de huidige tijd aan stellen: energiebesparing, reiniging door zoutelektrolyse in plaats van chloor, onderwaterverlichting en uitbreiding van kleedkamers zijn zaken die in deze renovatie worden aangepakt. Uiteraard wordt er geschilderd en krijgt het zwembad een frisse uitstraling. Over een aantal maanden zal het zwembad er weer spic en span bij liggen, goed voor vele jaren zwemplezier. De datum voor een feestelijke heropening wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

Auteur

Albert-Jan Garama