Versmarkt II, poëziemiddag in café Lodewijk Napoleon 1809

ASSEN

Na een succesvolle eerste editie zal er ook dit jaar weer een verse Versmarkt plaatsvinden in café Lodewijk Napoleon 1809. Versmarkt II zal plaatsvinden op zondag 7 februari.

Er zal weer een blik dichters en muzikanten opengetrokken om Assenaren en buitenlui te vermaken en te verpozen met taal en muziek. Zeven taalkunstenaars zullen het podium van Café Lodewijk Napoleon 1809 betreden en voordragen uit eigen werk. Hedwig Baartman komt uit Hoorn waar ze stadsdichter is. Richard Nobbe is een jong aanstormende dichter uit Groningen. Fieke Gosselaar komt ook uit Groningen en schrijft naast Groningstalige poëzie ook misdaadromans. Uit Assen zijn aanwezig de dichters Geert Loman en Egbert Hovenkamp II. Singer/songwriter Eva Waterbolk en cabareteske troubadour Melvin Bonnet zorgen voor de melancholische danwel zwartgallige noot op de gitaar. De vrij toegankelijke middag begint om 15.00 in café Lodewijk Napoleon, de kroeg van de toekomst, aan de Markt 1 in Assen. Gratis entree. Op de foto Richard Nobbe.

Auteur

Albert-Jan Garama