Tupperwarebingo voor Pink Ribbon

SMILDE

Bij Sportcafe Radix Boerenlaan 7-A Smilde) is 27 januari weer een Tupperwarebingo, maar nu voor Pink Ribbon. Pink Ribbon is een organisatie die zich sterk maakt voor bewustwording bij vrouwen voor met name borstkanker. Daarnaast financiert Pink Ribbon nu ook onderzoek naar borstkanker.

Als je bedenkt dat een op de zeven vrouwen te maken krijgt met borstkanker en er dagelijks 9 mensen aan overlijden, dan is een organisatie als Pink Ribbon hard nodig. Tijdens de bingo zullen alleen prijzen van Tupperware te winnen zijn. Van elke kaart die verkocht wordt gaat er 1 euro naar Pink Ribbon. Kaarten kosten 2 euro per stuk per ronde, van de totaal zes rondes. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Tussendoor zullen pauzes gehouden worden waarin er de mogelijkheid is om aanbiedingen van Tupperware te bestellen. Van de opbrengst van de bestellingen gaat ook 10% naar Pink Ribbon.

Auteur

Albert-Jan Garama