Zeijer Komedie speelt 'Mijn lieve schoonmoeder'

ZEIJEN

Toneelvereniging de Zeijer Komedie speelt Mijn lieve schoonmoeder, een komedie in drie bedrijven. In Zalencentrum Hingstman in Zeijen zullen twee uitvoeringen verzorgd worden: zondagmiddag 7 februari 14.30 uur en zaterdagavond 13 februari om 20.00 uur.

Mevrouw Bosman is aan haar knie geopereerd. Ze komt een paar weken aansterken bij haar dochter Anna en schoonzoon Wim. Wim is hier helemaal niet blij mee. Hij vindt dat ze best naar een verzorgingstehuis kan. Anna vindt dat híj zich maar even aan moet passen. Tot overmaat van ramp heeft mevrouw Bosman zónder te overleggen, haar andere dochter Lisette en haar ideale schoonzoon Thomas uitgenodigd om te komen logeren. Bij Wim zijn dan de rapen gaar, hij wil dat iedereen uit zijn huis vertrekt. “Ideale” schoonzoon Thomas treedt ook op als artiest … Hij vraagt zijn manager, Nick,iets te regelen, wat Nick met tegenzin doet. Lisette heeft het niet leuk bij haar familie. Ze vindt Wim maar een hork. Dan krijgt zij een raar telefoontje... Het is Wim die haar probeert te troosten. Mevrouw Bosman verdenktWim ervan vreemd te gaan. Als Marja, de hulp van mevrouw Bosman zich aankondigt, beginnen de problemen pas echt.Komt taxichauffeur John nou ook langs als medewerker van TNT om pakketjes te brengen? En dan is daar nog die vreemde buurman Gijs … wat komen ze eigenlijk allemaal doen?

Auteur

Albert-Jan Garama