RugZorgKliniek Assen met gratis rugscan

ASSEN

Op 4 januari heeft de nieuwe RugZorgKliniek in Assen haar deuren geopend. Met de vestiging in Drenthe versterkt de grootste praktijk voor chiropractie haar positie in het Noorden van het land. Leiding van de kliniek is in handen van de Canadese chiropractor Dr. Robert Grzeskowiak.

Als fanatiek tennisser heeft Dr. Grzeskowiak zich in zijn jongere jaren door vele dokters en therapeuten laten behandelen om van zijn blessures af te komen. Toen een chiropractor in Toronto al na een paar keer succes boekte, raakte hij overtuigd van het belang en de mogelijheden van chiropractie. ‘Op dat moment wist ik wat me te doen stond, alleen nog niet waar’, aldus Grzeskowiak. Maar inmiddels is zijn keuze op Nederland gevallen en hij is daar tot nog toe erg blij mee. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe vestiging in Assen biedt de RugZorgKliniek tot en met eind februari een gratis rugscan aan. De scan meet de elektrische spanningen van de spieren rondom de wervelkolom en brengt mogelijke oorzaken van bijvoorbeeld rug-, nekklachten en hoofdpijn scherp in beeld. Volgens Dr. Grzeskowiak kunt u altijd binnen één week terecht voor de behandeling van uw klacht. ‘U heeft geen verwijzing nodig en kunt ons rechtstreeks bellen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden chiropractie zelfs geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende verzekeringspakket’. Oostergracht 4 Assen, www.rugzorgkliniek.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama