FOTOREPORTAGE Blues als voorgerecht voor Asser Bluesweekend

ASSEN

In samenwerking met provincie Drenthe en het Drents Museum presenteerde Bluesstichting Assen afgelopen zaterdag ‘Asser Blues op de Brink’.

Het was alvast een voorproefje op wat bluesliefhebbers het laatste weekend van januari kunnen verwachten op het hoofdgerecht tijdens het Asser Bluesweekend. Ook op deze zondagmiddag heeft de Bluesstichting weer een mooi programma neergezet met de bijzondere muzikale vertelvoorstelling van oud radiopresentator Marc Stakenburg en gitarist ‘Big Bo’ Brocken genaamd ‘Henry Sloan, het geheim van Dockery Farms’ en de fantastische Belgische band ‘The Rhythm Junks’. Afgelopen zaterdag werd overigens de expositie van blueslegende Harry Muskee geopende in het Drents Museum. Fotograaf Bert Vennik was aanwezig en luisterde aandachtig, en maakte bijgaande foto van Big Bro

Auteur

Albert-Jan Garama