Beurs Bouwplan Thuis in Wonen viert twintigste verjaardag

ASSEN

De beurs Bouwplan Thuis in Wonen viert dit jaar haar 20 jarig jubileum. Van 28 tot en met 30 januari 2016 staat de TT-hall in Assen weer in teken van, (ver)bouw, wonen en duurzaamheid. De bezoekers vinden gedurende drie dagen alle benodigde informatie omtrent bouw- of verbouwplannen. Daarnaast kan er inspiratie opgedaan worden over de inrichting en het interieur van een nieuwe of bestaande woning.

Als u op zoek bent naar informatie voor uw nieuwe huis, uw verbouwing of de nieuwste duurzame ontwikkelingen, dan struint u vast het internet af op zoek naar nuttige informatie, nieuwe trends en buitenkansjes. Maar alleen deze online informatie is vaak niet genoeg. Want is het bedrijf deskundig? Is er een klik met het bedrijf en heeft men antwoorden op al uw vragen? Op een beurs kunt u kijken en vergelijken, en middels een gesprek kennismaken met maar liefst 80 bedrijven. Het moet dan gek lopen als daar niet uw ideale leverancier tussen zit! Willem-Hans Beens, stylist bekend van VT Wonen, komt drie dagen naar de beurs om gratis interieuradvies te geven, maar hij zal ook inspirerende presentaties verzorgen gedurende de beurs. Willem-Hans heeft in de loop der jaren voor toonaangevende opdrachtgevers mogen werken. Zo is hij 12,5 jaar verbonden geweest als Hoofd-Styling bij de Eijerkamp Retail Group. Ook heeft hij meegewerkt aan het programma Eigen Huis & Tuin, RTL Woonmagazine, RTL Boulevard en is hij momenteel stylist bij VT Wonen. Om de bezoeker te informeren over de laatste trends, domotica en kansen in de woningmarkt zijn er diverse presentaties op de beurs van onder andere Lamberink Makelaars en Adviseurs, NVM, Goosebumpz, Blauwvlas Duurzaam Schilderwerk en Infodubo. Altijd al willen zien wat voor mooie creaties er te maken zijn met een motorzaag? Op zaterdag 30 januari zal er een demonstratie motorzaagkunst gegeven worden. Liefde voor natuur en tuin staan centraal bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof. Met veel inlevingsvermogen, deskundigheid en het vermogen om de wensen van klanten uit te werken in praktische oplossingen worden de bezoekers voorzien van mooie adviezen. Vinke Interieur uit Beilen zal op het interieuradviesplein gratis interieuradvies geven en de bezoeker op de hoogte brengen van de nieuwste trends. Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen hun eigen creaties bouwen op het legoplein. Voor de adviesgesprekken kunt u zich kosteloos opgeven door middel een mail te sturen naar sales@planeffect.com en aan te geven voor welk advies u zich wil inschrijven. Voor de adviezen is het handig om een plattegrond en foto’s mee te nemen. Zo krijgen de adviseurs een goed beeld van de ruimte. De beurs is donderdag en vrijdag geopend van 14:00 uur tot 21:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. De entreeprijs bedraagt euro 4. Kinderen gratis toegang onder begeleiding. Meer informatie is te vinden op www.beursbouwplan.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama