Open Podium Rolde op Landelijke Gedichtendag

ROLDE

De landelijke Gedichtendag is op 28 januari. De Gedichtendag is het startsein van de Poëzieweek. Onder het motto ‘Jaren die druppelend versmelten’, staat de Poëzieweek in het teken van herinneringen. Gedichtendag is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen.

Bibliotheek Aa en Hunze viert de Gedichtendag met een Open Podium. Iedereen die graag een gedicht wil voordragen, is van harte welkom in Bibliotheek Rolde. Het mag een zelfgeschreven gedicht zijn of een lievelingsgedicht. Ervaring is niet nodig Dichteres Janny Bruins uit Rolde en dichter Gijs Ambrosius bijten de spits af met het voordragen van zelfgeschreven gedichten. Janny Bruins publiceerde o.a. ‘Weerdevol moment’ en draagt regelmatig voor in het Drentstalige circuit. Gijs Ambrosius is bekend van zijn bundel ‘Thuisternis’. Deze veelzijdige kunstenaar maakt tekeningen, schrijft theaterstukken, verzorgt poppenkastvoorstellingen en doet aan cabaret. Hij neemt ook de presentatie van het Open Podium op zich. Het duo ‘Bizonder’ verzorgt een muzikaal intermezzo. Open Podium in Bibliotheek, aanvang 20.00 uur. Opgave via info@bibliotheekrolde.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama