Start landelijke campagne Drenthe

Assen

Vandaag, maandag 18 januari, start de landelijke tv campagne van Marketing Drenthe. De commercial met Ellen ten Damme wordt ook dit jaar weer ingezet om Drenthe landelijk onder de aandacht te brengen. De commercial draait twee weken op alle RTL zenders. Tevens wordt een landelijke online campagne ingezet.

In de online campagne worden 10 redenen om Drenthe te bezoeken onder de aandacht gebracht. Hiermee worden gericht 10 highlights benoemd van Drenthe die de doelgroep verleidt een bezoek aan Drenthe te brengen. Op de campagnepagina (www.drenthe.nl/10redenen) vindt men uitgebreidere informatie over deze 10 highlights. De commercial met Ellen ten Damme in de hoofdrol heeft dit jaar een extra boodschap. Men kan namelijk een weekend Drenthe winnen in een 4- of 6-persoonsbungalow. Landal GreenParks stelt voor deze actie vier keer een verblijf beschikbaar. Online wordt dit ook op verschillende manier onder de aandacht gebracht. Deze actie moet meer mensen naar de website trekken, zodat ook zij verleid worden om Drenthe te bezoeken in 2016.

Auteur

Albert-Jan Garama