Derde editie MotorExpo in de TT Hall Assen

ASSEN

Vanaf volgende week vrijdag 22 januari staat de TT Hall Assen bomvol met motoren en alles wat daarmee te maken heeft. Een kleine honderd bedrijven vullen bijna de hele TT Hall met mega veel motorplezier.

Na een eerste editie in 2014, trok de nieuwe beurs ook vorig jaar veel bezoekers. Met ruim 11.000 bezoekers en 12.000 vierkante meter beursvloer is de MotorExpo peilsnel uitgegroeid tot de grootste motorbeurs van het Noorden. Een derde editie kon dan ook niet uitblijven en daarom worden ook dit jaar weer alle facetten van het motorrijden op de beurs belicht. Uiteraard zijn er veel nieuwe motoren, maar er worden ook occasions te koop aangeboden. En of het dan gaat om wegracers, tourmotoren, choppers, offroad- of crossmotoren; ze staan volgende week allemaal gepoetst te blinken op de beursvloer. Verder zijn er stands met helmen, motorkleding, motorlaarzen en accessoires zoals zonnebrillen en gehoorbescherming. En is er van alles te zien op het gebied van tuning, custom bikes, wedstrijd rijden, trial, motorreizen en nog veel meer. Voor wie nog geen motorrijbewijs heeft, is er de mogelijkheid om ter plekke op een motor te stappen voor een allereerste rijles. Of klok de beste tijd in een virtuele race over het TT Circuit. Ook zijn er op de Motor Expo kaarten te winnen voor de Dutch TT Assen 2016. Volgende week vrijdag 22 januari opent de TT Hall om 18.00 uur zijn deuren voor de derde editie van de MotorExpo Assen. De motorbeurs is die dag open tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur. Volwassenen betalen euro 10 entree, kinderen tot en met 12 jaar krijgen euro 5 korting en de allerkleinsten tot en met 7 jaar, mogen gratis naar binnen.

Auteur

Albert-Jan Garama