Kampeer-, Fiets- en Wandelbeurs in TT Hall Assen

ASSEN

De eerste editie van de Kampeer-, Fiets- en Wandelbeurs heeft 6 en 7 februari plaats in de TT Hall Assen.

De beurs staat vol met marktkraampjes gevuld met informatie over campings, plastuitjes, luxe zeepjes en wandelkaarten. Ook zijn er volledig ingerichte stands met campers, voortenten en kleding! Tijdens de beurs worden er ook lezingen gegeven over camperavonturen, hoe je het beste een fiets kunt uitkiezen, een lezing over voedingssupplementen, een trekking door Nepal en Noord-India en een lezing over fietsen zonder klachten. Ook worden er in de eigen stands een aantal dingen gedaan door standhouders. Zo wordt er een korte workshop fotografie gegeven door Padvinden en legt Fishtail uit hoe je het “1-2-3 systeem” kunt gebruiken, waarbij je een kaart en kompas gebruikt. Deze is speciaal voor buitensporters. Ook is er voor de kids wat leuks te doen: je kunt je laten schminken en je kunt een indianentooi maken! Dit kan bij de stand van Woha Li Tipi. De Kampeer-, Fiets- en Wandelbeurs is beide dagen van 10.00 tot 17.00 geopend. Entree voor volwassenen is euro 8, met korting bon euro 6. Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree. Voor meer informatie of de korting bon www.kampeerfietswandelbeurs.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama