Kunstenaars VANTYNAARLO exposeren in Assen

ASSEN

Tot de zomervakantie exposeren kunstenaars van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo (VTNL) middels K&C in het gebouw aan de Dr. Nassaulaan 5 in Assen. In de tentoonstelling tonen vijftien professionele kunstenaars schilderijen en sculpturen. De expositie is tijdens werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur te bezichtigen met uitzondering van de schoolvakanties.

K&C biedt kunstenaarsverenigingen van amateurkunstenaars en professionele kunstenaars jaarlijks de mogelijkheid te exposeren in het karakteristieke schoolpand in Assen. Elke tentoonstelling blijft gemiddeld vijf maanden staan. De werken geven het pand elk half jaar een andere uitstraling, waardoor bezoekers en medewerkers zich er snel thuis voelen. De deelnemende kunstenaars aan de expositie bij K&C zijn:Anneliet van Beelen, Gea Koopman, Gerda Veldman, Hieke Veenstra, DiekBoerman, Janneke Gelling, JitskeRinsma, Kitty Boon, Klaas Bil, Linda Keuris, Maya Vermeulen, Peter Tholen, Ryan Horstman, Tobi van Ringen enHans van Wouwe. VTNLis de kunstenaarsvereniging voor professionele kunstenaars in de gemeente Tynaarlo. Binnen de vereniging zijn verschillende kunstdisciplines vertegenwoordigd. Er zijn op dit moment 37 kunstenaars aan de vereniging verbonden. Meer info over VTNL: www.kunstenaarsvantynaarlo.com. De opening van deze veelzijdige expositie vindt plaats op vrijdag 15 januari om 16.30 uur bij K&C Drenthe (Dr. Nassaulaan 5 Assen 0592-336999). Directeur K&C Marieke Vegt en VTNL voorzitter Hans van Wouwe zullen de expositie openen. De expositie duurt van 15 januari tot en met 24 juni.

Auteur

Albert-Jan Garama