Baby-, peuter- en kleutermarkt in Bibliotheek Assen

ASSEN

Tijdens de Nationale Voorleesdagen op 30 januari, staat Bibliotheek Assen in het teken van de Baby, peuter en kleuter markt. Een gezellige en inspirerende middag met informatieve kraampjes voor (groot)ouders en kinderen van nul tot zes jaar.

Tijdens deze markt maken kinderen en (groot)ouders van nul tot zes jarigen kennis met de bibliotheek en het aanbod in heel Assen voor deze leeftijdsgroep. De bibliotheek wordt deze middag gevuld met allerlei interessante kraampjes, van kinderopvang tot kinderboerderij en van theater tot fotostudio. Naast de kraampjes zijn er deze middag activiteiten voor kinderen in de bibliotheek. Speel de interactieve Wie Wat Waar Quiz, er wordt geschminkt, voorgelezen en geknutseld, kinderen kunnen op de foto met het geitje uit het Prentenboek van het Jaar en nog veel meer. Volwassen die tijdens de markt lid worden van de Bibliotheek maken kans op een reischeque ter waarde van euro 250. Schrijf je hiervoor in bij de stand van de bibliotheek. Kinderen ontvangen een leuk cadeautje bij het gratis lidmaatschap. De markt start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama