Winter Event van de Dag van Delen

ASSEN

Bij Restaurant-Zalen van Veen in Assen wordt op zondag 24 januari het Event van de Dag van Delen gehouden.

Op dit event worden weer workshops en consulten aangeboden en er is een visagiste die met natuurlijke en dierproefvrije make-up, gemaakt van mineralen, make-up advies geeft. Studio Tanner uit Assen komt haren invlechten en opsteken en met gellak nagels lakken. Auteur, spreker en psycholoog Johan Oldenkamp, die Nederland verovert met zijn boeken, wijsheden en kennis over de mens, komt presentaties geven met de titel 'De Waarheid over Alles'. Verder zijn er standhouders met boeken, edelstenen, klankschalen, sieraden, beelden. Voor de eerste 200 bezoekers is er een Goodie-Bag ter wwwarde van euro 10 met de fantastische producten van Leev, AlkaVitae en Smaakt! De rest blijft nog een verrassing. Kaarten in de voorverkoop euro 3,50, aan de kassa bedraagt de entreeprijs euro 5 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn te koop via de website en bij Gezondheidswinkel Ceres, Ceresplein 116 in Assen. Kijk voor informatie over deelnemers, workshops, lezingen op de website www.dedagvandelen.nl of stuur een bericht naar: festival@dedagvandelen.nl t.a.v. Indra Verheijen.

Auteur

Albert-Jan Garama