De Drentse Zaak met 'De Kunst om echt Vrouw te Zijn’

Assen

Als ondernemende vrouw word je geacht je mannetje te staan. Maar hoe doe je dat zonder het contact met je vrouwelijke essentie te verliezen? Daarover gaat het tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Noordelijke Business Moms netwerk. Toegang is gratis - voor elke vrouw.

Op maandag 18 januari houdt het Business Moms Netwerk in De Drentse Zaak te Assen hun nieuwjaarsbijeenkomst met als thema ‘The Art of Feminine Presence’ (AFP). Dit thema is gebaseerd op het boek Powerful and Feminine van Rachael Jayne Groover dat in 2013 in het Nederlands verscheen onder de titel “Krachtig en Vrouwelijk”. Twee gecertificeerde AFP-docenten, Andrea Mayer en Anne van Otterloo, leggen tijdens de bijeenkomst uit wat ‘De Kunst om echt Vrouw te Zijn’ inhoudt, en laten deelnemende vrouwen via eenvoudige oefeningen ervaren hoe hun aanwezigheid verandert naarmate de verbinding met hun vrouwelijke essentie toeneemt. Andrea Mayer zegt op haar website veel aan AFP gehad te hebben, en het geleerde toe te passen in zowel haar privéleven als bij zakelijke relaties. “In mijn dagelijks leven voel ik mij vitaal en zelfverzekerd, ik geniet van de aandacht van zowel mannen als vrouwen die ik met mijn persoonlijke aanwezigheid oproep.” Vrouwen met interesse in AFP zijn van harte welkom om deze bijeenkomst te bezoeken op maandag 18 januari, van 09:30 tot 12:00 uur. De locatie is het statige pand van De Drentse Zaak, Beilerstraat 24 in Assen. Toegang is gratis voor elke vrouw, aanmelden is niet nodig, consumpties zijn voor eigen rekening.

Over De Drentse Zaak

De Drentse Zaak is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven. In De Drentse Zaak komen gevestigde ondernemers en starters samen.In het pand aan de Beilerstraat in Assen is alle ruimte om op een goede manier te werken, te overleggen en zaken te doen. Mensen kunnen er terecht voor een eigen kantoor, vergaderruimte en flexibele werkplekken.

Over Business Moms

Business Moms is een netwerkclub voor ondernemende moeders uit Drenthe, Groningen en Friesland die op een laagdrempelige manier met elkaar in contact willen komen. Iedere branche en leeftijd is welkom.

Auteur

Albert-Jan Garama