SeniorWeb met computercursussen in Assen

ASSEN

Binnenkort gaan vrijwilligers van SeniorWeb Assen weer lesgeven aan ouderen. De cursussen worden gegeven met behulp van eigen laptop computers en/of tablets in het Wielerhome gebouw, Stadsbroek 11/A in Assen.

Op maandagmiddag 18 januari van 13.00 tot 16.00 uur is er informatie in het Wielerhome over de cursussen en workshops. Bovendien is er voorlichting bij de overgang naar Windows-10. De nadruk bij de lessen zal vooral liggen op het leren omgaan met een Windows laptop of met een tablet computer Voor de pure beginners is er een speciale workshop van twee lessen om de beginselen van e-mail en internet te leren. Zie www.assen.seniorweb.nl voor informatie en opgave. Contact met cursuscoördinator Van Kleef kan via 0592-357357 na 13.00 uur (b.g.g. Backer 0592-341297).

Auteur

Albert-Jan Garama