Concert barokensemble Giardino Musicale in Rolde

ROLDE

Het internationaal bekende barok ensemble Giardino Musicale brengt op zondagmiddag 24 januari om 15.00 uur (kerk open om 14.30 uur) in de Jacobuskerk te Rolde het programma ‘Bach’s curiosities’ ten gehore.

Dit gevarieerde programma van werken van Johann Sebastian Bach – wie kent deze naam niet- omvat een bijzondere selectie van instrumentale en vocale werken van deze geniale componist die ook na meer dan drie eeuwen mensen weet te raken. Kaartverkoop Kaarten in de voorverkoop euro 12,50 bij warenhuis Brands (Rolde), boekhandel Iwema (Assen) of via www.rolderconcerten.nl/bestelformulier. Kaarten in de kerk euro 15. Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Rolder Concerten en de Culturele Vereniging Rolde.

Auteur

Albert-Jan Garama