Oproep: dichten in de Smildes

SMILDE

In december en januari besteedt de werkgroep Dichten van CRAS extra aandacht aan (ge-)dichten. Elf deelnemers hebben meegedaan aan de workshop van 12 december in de bieb. Nu roept de organsiatie iedereen uit de Smildes en omstreken op mee te doen aan de Smildeger dichtwedstrijd.

Stuur verdichtsels in: haiku, rap, ballade of andere versvormen kort en lang. De enige eis is dat je het zelf gedicht hebt. Misschien helpt een voorbeeld om ienmand over de streep te trekken: We leven altijd een / beetje uit het lood. / Evenwicht duurt / altijd maar even. / Wat zou er anders / te bewaren zijn? Zorg dat je je gedichten instuurt naar groenknollenland@gmail.com voor 26 januari. Op zondag 31 januari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de gedichtenmiddag van CRAS die begint om 15.00 uur. Dit jaar vindt die middag plaats in het ‘glazenhuis’ van het Kompas.

Auteur

Albert-Jan Garama