Potgrond-actie Asser Mannenkoor

ASSEN

Het is alweer voor de 22ste keer dat de mannen van het Asser Mannenkoor de Asser wijken ingaan om zakken met potgrond aan huis te verkopen. De mannen komen met hun auto’s met aanhanger vanaf zaterdag 13 februari vijf zaterdagen langs de Asser deuren.

Voor degene die vrezen dat de koorzangers bewoners niet thuis treffen, kunnen nu al de potgrond online bestellen op www.assermannenkoor.nl. En ook dan worden de zakken potgrond gratis bij u thuisbezorgd. Het is inmiddels traditie geworden dat kopers van de potgrond uitgenodigd worden een gratis toegankelijk optreden van het Asser Mannenkoor bij te wonen. Het concert met het karakter van een openbare repetitie wordt gegeven op donderdag 31 maart a.s. in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen. Meer info op www.assermannenkoor.nl

Auteur

Albert-Jan Garama